0

Την πεποίθηση ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν λειτουργεί τίποτα σημειώνοντας ότι «δυστυχώς είναι ένα κέλυφος» εξέφρασε ο πρώην υπουργός και στέλεχος του κόμματος Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος συνυπογράφει μαζί με 4.000 μέλη του κινήματος το κείμενο με αίτημα την άμεση διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου.

Σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ ο κ. Πεταλωτής αναφέρει ότι «όσοι αγωνιούμε βρισκόμαστε μέσα στο ΠΑΣΟΚ και έχουμε την υποχρέωση να εκφράσουμε την αγωνία μας με κάποιον τρόπο. Επειδή υπάρχουν και μεταμορφώσεις του ΠΑΣΟΚ, μετά την Ελιά έχουμε τη Δημοκρατική Παράταξη, θέλουμε απαντήσεις από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πώς γίνεται, πώς αποφασίζεται».

Σχολιάζοντας την κυβερνητική συνεργασία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πεταλωτής τονίζει: «Είναι διαφορετικό να μιλάμε για συναινέσεις και τελείως διαφορετικό να μιλάμε για ταυτίσεις χωρίς σχέδιο και πρόγραμμα. Μάλιστα, ένα σχέδιο που δεν εγκρίθηκε από κανέναν. Καλό θα ήταν να αντιληφθούμε ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι θεσμοί, όπως είναι τα κόμματα, στα οποία γίνονται συζητήσεις, λαμβάνονται αποφάσεις, που δεν μπορεί να είναι αποφάσεις κορυφής μόνο».

Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο προσέγγισης της κίνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πεταλωτής τονίζει: «Έβαλα την υπογραφή κάτω από ένα κείμενο. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα πάρε - δώσε ούτε ενδεχόμενες προεκλογικές ή μετεκλογικές συμφωνίες. Η συζήτηση πρέπει να στραφεί στην ουσία και όσοι πραγματικά έχουμε τις ίδιες αναζητήσεις, αγωνίες και στοχεύσεις, μακριά από προσωπικούς καυγάδες, τότε νομίζω ότι μπορούμε να συμπορευθούμε για τη χώρα».

http://www.zougla.gr/politiki/article/sto-pasok-den-litourgi-tipota


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top