0

Προχωράει τις διαδικασίες ο Ερασιτέχνης, που βρήκε και ορκωτό λογιστή για την εκκαθάριση – Θ. Γκαρακλίδης: «Η μπάλα απλά δε έμπαινε»

Εκδικάστηκε χθες στο Πρωτοδικείο Καβάλας η αίτηση που είχε καταθέσει ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ για τον ορισμό δύο προσώπων από τον πίνακα φοροτεχνικών, που θα αναλάβουν να ολοκληρώσουν την εκκαθάριση της ΠΑΕ Καβάλα.

Αυτό ανοίγει τον δρόμο για την επίσπευση των διαδικασιών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, στον οποίο έχει ανατεθεί το έργο της εκκαθάρισης, έχει έρθει σε συμφωνία με ορκωτό λογιστή από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος και θα πιάσει άμεσα δουλειά, μελετώντας ισολογισμούς και παραστατικά των τελευταίων τεσσάρων ετών.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη χθεσινή εξέλιξη, με τον ορισμό των εκκαθαριστών, που ολοκληρώθηκε νωρίτερα απ’ ότι οι ίδιοι υπολόγιζαν, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι οι αρχικά ορισθέντες θα δήλωναν κώλυμα.

Θ. Γκαρακλίδης: «Η μπάλα απλά δε έμπαινε»

Η ατυχία και η απροσεξία στην τελική προσπάθεια ήταν σύμφωνα με τον κεντρικό αμυντικό του ΑΟΚ, Θωμά Γκαρακλίδη, οι αιτίες που οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Απόλλωνα Αρναίας, μια ομάδα που την είχαν νικήσει πριν τρεις εβδομάδες για το κύπελλο.

«Ήταν καθαρή ατυχία ότι δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια, είχαμε συνοχή και βελτίωση σε πολλούς τομείς και θα μπορούσαμε στο τέλος να χάσουμε και το παιχνίδι. Δυστυχώς, η μπάλα απλά δεν έμπαινε μέσα».

Ασχέτως, αποτελέσματος αυτή ήταν η πιο παραγωγική εμφάνιση της ομάδας;

«Θα χαρακτήριζα ότι ήταν το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο που κάναμε μέσα στη χρονιά. Νομίζω ότι συνήθως πέφτει η απόδοσή μας, όπως έγινε με τα Γιαννιτσά. Μετά το 0-1 ανεβάσαμε πολύ την απόδοσή μας, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο, όμως δε συνδυάστηκε με το καλό αποτέλεσμα».

Θεωρείς ότι η ομάδα μπαίνει νωθρά στα παιχνίδια, όπως με Αγιονέρι, Δόξα και δύο φορές με Αρναία και «πετάει» τα πρώτα ημίχρονά της;

«Δε νομίζω ότι μπαίνουμε νωθρά. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε ανάλογα με τον αντίπαλο, τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα, όσο κι αν τα αναλύσουμε. Η Γ’ Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία. Οι ομάδες είναι άτακτες, τρέχουν παντού, με την μπάλα να είναι περισσότερο ψηλά. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά δεν είναι πάντα αρκετό και συνήθως χάνεται πολύτιμος χρόνος».

Για τη φάση του γκολ της Αρναίας έχεις άποψη, διότι υπάρχουν υπόνοιες για οφσάιντ;

«Δεν είμαι σίγουρος. Μου έχουν πει ότι καλύπτεται ο Πιπινίκας από τον Μπαντάνη. Ίσως βγαίνω εγώ αργά πάνω στον παίκτη που κάνει την πάσα».

Στη φάση της δικής σου διπλής χαμένης ευκαιρίας τι έγινε;

«Στην πρώτη προσπάθεια είδα τον τερματοφύλακα να κάνει αντίθετη κίνηση και έδωσα τροχιά στην μπάλα προς εκείνη την κατεύθυνση, όμως την απέκρουσε. Για το “τσαφ” μετά, τι να πω. Ήταν μια κακιά στιγμή».

Ο ΑΟΚ έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης;

«Ναι, πιστεύω πως θα ανέβουμε ακόμη περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια. Η απουσία του Αμβρόσιου είναι σημαντική, διότι είχε δέσει καλά με τον Β. Γαβριηλίδη. Σίγουρα, ο Παρμαξίδης είναι έμπειρος και πιστεύω ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα από δω και πέρα».

http://www.xronometro.com/aok-ekatharisi/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top