0

Ο Τομέας Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έχοντας μακρόχρονη παράδοση προσφοράς στο χώρο της υγείας και προσεγγίζοντας με απόλυτη ευαισθησία τα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνίας μας, καλεί σε εκπαίδευση όσους επιθυμούν να προσφέρουν σε αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, υπηρετώντας τις διαχρονικές  αξίες  του  ανθρωπισμού  και  του  εθελοντισμού,  χωρίς διάκριση και μεροληψία.

Με την άρτια εκπαίδευση και διαρκή ενημέρωση στις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις στη φροντίδα για την υγεία, διευρύνονται οι προσωπικές δυνατότητες και δίνεται η ευκαιρία για ατομική έκφραση και ικανοποίηση, μέσα από την πολύτιμη προσφορά χρόνου και τη διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Σχεδόν έναν αιώνα τώρα, οι Εθελοντές Νοσηλευτικής μοιράζονται την εμπειρία της εθελοντικής προσφοράς σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και της συμμετοχής σε αποστολές βοήθειας στην έκτακτη ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το Περιφερειακό Τμήμα Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ως εξής:

τηλ. & fax: 2521032361

κιν. Τηλ. 6977936806

e-mail: ees_dramas@yahoo.gr

facebook: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Δράμας

http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=19340

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top