0

Σε καλό δρόμο φαίνεται ότι βρίσκονται οι επισκευές στα 5 οχήματα του ΕΚΑΒ Καβάλας τα οποία βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε συνεργεία αυτοκινήτων και για τα οποία οι εργαζόμενοι είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα (μέσω ανακοίνωσης που είχε εκδοθεί πριν από ένα μήνα) ότι, παρόλο που τα είχαν απόλυτη ανάγκη για να είναι σε θέση να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες διακομιδής ασθενών στον νομό Καβάλας, δεν μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν λόγω έλλειψης χρημάτων για την επισκευή τους. Όπως ανέφερε στο fonikavalas.blogspot.gr ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Καβάλας Χρήστος Λουλούδης, η επισκευή των ασθενοφόρων θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα έτσι ώστε τα οχήματα αυτά να τεθούν στην διάθεση των τραυματιοφορέων.

Ωστόσο οι ίδιες αισιόδοξες προβλέψεις δεν φαίνεται να υπάρχουν και για το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ Καβάλας, καθώς ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο νέο κτίριο στο οποίο θα έπρεπε να έχουν μετακομίσει ήδη από πέρσι οι εργαζόμενοι.

Δείτε το βίντεο:

http://fonikavalas.blogspot.gr/2014/10/5_17.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top