0

Μια ακόμη βόμβα έκρυβε το πόθεν έσχες του πρώην υφυπουργού Παιδείας Γιάννη Ανθόπουλου. Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε η επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής που συνεδριάζει αυτή την ώρα, το πόθεν έσχες του πρώην βουλευτή Σερρών είναι προβληματικό για ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ και αφορούν καταθέσεις για την πενταετία 2001 -2006.

Το πόθεν έσχες του Γ. Ανθόπουλου θα σταλεί στη Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα στο Ελεγκτικό Συνέδριο για περαιτέρω έλεγχο. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός έχει παραπεμφθεί με βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών κατηγορούμενος ότι εμπλέκεται σε υπόθεση τοκογλυφίας, ως δικηγόρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες θέμα έχει προκύψει και με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, καθώς, έχει βρεθεί ένα ποσό 70.000 ευρώ στο πόθεν έσχες του που δεν δικαιολογείται.

Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, πάντως, προσκόμισε βεβαίωση πως το 2004 το κόμμα του είχε χορηγήσει ένα δάνειο 70.000 ευρώ.

http://www.serraikanea.gr/politiki/item/14120-proin-vouleftis-serron-ksexase-na-dilosei-500-000-evro-sto-pothen-esxes-tou.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top