0

Με μεγάλη μας έκπληξη ακούσαμε ότι διαδόθηκαν διάφορα σχετικά με το ότι η κα Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Πρασίνου - Ποιότητας ζωής του Δήμου Καβάλας κα Χιώτη Πρασσά ενέκρινε το κονδύλιο των 4000 Ευρώ για την ανάθεση εργασίας σε ιδιώτη για στείρωση και καύση των ζώων.

Αυτό μας φάνηκε περίεργο και έτσι ψάξαμε και βρήκαμε το σχετικό δημοσίευμα, καθώς και επικοινωνήσαμε μαζί της για να διασταυρώσουμε αυτήν την πληροφορία.

Αναφορά υπάρχει και εδώ:

https://www.facebook.com/groups/1477665089158211/permalink/1491960857728634/

Η ίδια το διέψευσε κατηγορηματικά, καθώς μας εξήγησε ότι το εν λόγο ποσό, αφορά τους κτηνίατρους της Καβάλας οι οποίοι διεκδικούν χρήματα περίπου 4000 Ευρώ από οφειλές.

Αναφέρει επίσης το θέμα για το γεμάτο κυνοκομείο, που δεν υπάρχουν θέσεις για φύλαξη άλλων ζώων, καθώς και τις διαδικασίες που ακολούθησε με το Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος» για το θέμα αυτό.

Επίσης μίλησε για το θέμα διαχείρισης των αδέσποτων, καθώς και εξηγεί για τα προβλήματα σχετικά με το κυνοκομείο.

Αναφερθήκαμε και στο θέμα των στειρώσεων, μέσα στο χώρο του κυνοκομείου καθώς και για την άριστη κατάστασή του.

Αναφερθήκαμε για τις μαζικές στειρώσεις που έγιναν, σχετικά με τα 383 αδέσποτα στους Δ. Νέστου και Καβάλας, καθώς και για τις διαδικασίες για τους υπαλλήλους του Δ. Καβάλας για την περισυλλογή των αδέσποτων.

Κλείνοντας την συζήτηση, η κα Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε για μελλοντικά σχέδια για την ενημέρωση των πολιτών που είναι ιδιοκτήτες ζώων καθώς και για την παράνομη εμπορία ζώων.

Ακούστε εδώ την συνέντευξη:

http://www.dailynewsgr.com/portal/ellada/item/1023-xiothprassadiapseydei08102014

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top