0

Από την δημοτική ενότητα Σταυρούπολης πήρα την παρακάτω πρόσκληση και πραγματικά την δημοσιεύω με μεγάλη χαρά μιας και ο Τάσος Κοντογιανίδης εκτός από συνάδελφος δημοσιογράφος έχω την  τιμή να είναι και φίλος μου.

«Σας προσκαλούμε  την 24η Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 12η μεσημβρινή, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου και Λυκείου Σταυρούπολης Ξάνθης, όπου  θα γίνει η απονομή των βραβείων στους πρώτους μαθητές  και μαθήτριες και στους αριστούχους  όλων των τάξεων, του Γυμνασίου και Λυκείου  της πόλης μας, καθώς επίσης και στους νεοεισαχθέντες στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, της σχολικής περιόδου 2013-2014.

Τα βραβεία είναι χορηγία του δημοσιογράφου και συγγραφέα  κ. Τάσου Κοντογιαννίδη, ο οποίος ως μαθητής είχε φοιτήσει στα σχολεία αυτά.

Με τιμή

Ο αντιδήμαρχος Ξάνθης

Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης

Παπαδόπουλος Κυριάκος»

(σ.ε. Τάσο σε ευχαριστούμε για την πολύχρονη ανιδιοτελή προσφορά σου στον τόπο!!! Ο θεός να σε έχει καλά να συνεχίσεις να προσφέρεις!!!).

http://xanthinews.gr/τιμή-μας-που-έχουμε-ένα-τάσο-κοντογιαν/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top