0

Αλλη μία …large κίνηση της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα προς συνεργάτιδά της η οποία έγινε κορυφαίο θέμα συζήτησης των ημερών! Διαβάστε το δημοσίευμα της εφημερίδας “Η Πρωινή”:
Με μια προκλητική απόφαση που αγγίζει τα όρια του σκανδάλου, το δ.σ. του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας αύξησε την αντιμισθία της προέδρου του κ. Μαρίας Καραβία κατά 127%. Από 300 € που έπαιρνε το μήνα ο πρόεδρος της προηγούμενης διοίκησης, η κ. Καραβία θα παίρνει πλέον 680 €.
Το θέμα της αύξησης της αντιμισθίας της το έφερε για δεύτερη φορά στο δ.σ. του ΔΗΠΕΘΕ η κ. Καραβία αφού την προηγούμενη φορά, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Λυχούνα (ο οποίος να σημειωθεί ότι χθες απουσίαζε (;)), είχε απορριφθεί ομοφώνως. Τώρα όμως το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία με την συναίνεση της κ. Τσανάκα όπως αφέθηκε να εννοηθεί.
Η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ επικαλέστηκε την αδυναμία της να ασχοληθεί με την ιδιωτική της επιχείρηση όσο διάστημα θα είναι πρόεδρος του περιφερειακού μας θεάτρου και έτσι θα έπρεπε να εξασφαλίσει μια «αξιοπρεπή αμοιβή». Επίσης η απόφαση βασίστηκε στον Καλλικράτη που ορίζει ότι η αντιμισθία των νομικών προσώπων των δήμων μπορεί να φτάνει το ύψος της αντιμισθίας του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου που είναι μεικτά 750€.
Έτσι πάρθηκε αυτή η σκανδαλώδης και προκλητική για το κοινό αίσθημα και εν μέσω βαθειάς οικονομικής κρίσης απόφαση, μειοψηφούντων μόνον των κ.κ. Δημητριάδη και Καγιάσα.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η κ. Καραβία απολαμβάνει και δωρεάν υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, παροχή την οποία δεν είχε κανένας από τους προηγούμενους προέδρους του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.
Σε μια εποχή που γίνεται αγώνας να εξασφαλισθούν τα προϊόντα για να λειτουργήσει στοιχειωδώς το κοινωνικό παντοπωλείο, και οι άλλες κοινωνικές δομές του Δήμου μας, η νέα διοίκηση πριν προλάβει να συμπληρώσει δύο μήνες στα πράγματα, δίνει το δείγμα γραφής της για τον τρόπο που εννοεί να διαχειριστεί την εξουσία που της έδωσε ο λαός της Καβάλας. Βουρ στον πατσά!
Να υπενθυμίσουμε πως η Μαρία Καραβία είναι ηθοποιός και πριν κάποιες δεκαετίες πρωταγωνιστούσε σε βιντεοταινίες του Στάθη Ψάλτη όπως το “Τροχονόμος Βαρβάρα”.

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top