0

Εγκρίθηκαν 1.090 προσλήψεις σε δήμους μετά την υπογραφή κοινής υπουργικής απόφασης για την σύναψη εκατόν μιας (101) συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και εννιακοσίων ογδόντα εννέα (989) συμβάσεων μίσθωσης έργου για τη στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών της Χώρας που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους και υπογράφουν τρείς υπουργοί.

Ειδικότερα με την έγκριση των εν λόγω προσλήψεων ΝΠΔΔ δήμων της χώρας θα εκδόσουν προκηρύξεις για 101 συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και 989 συμβάσεων μίσθωσης έργου για τη στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών της Χώρας που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) ή έως εννέα (9) μήνες για τα εκπαιδευτήρια (ωδεία) ή έως ένα (1) έτος για τις συμβάσεις μίσθωσης έργου.

Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν μετά από την έγκριση του ΑΣΕΠ και θα εκδίδονται σταδιακά από τους δήμους που θα τις υλοποιήσουν. Το dikaiologitika.gr θα αναρτά όλες τις προκηρύξεις των δήμων στην ενότητα θέσεις εργασίας.

Οι προσλήψεις αφορούν πληθώρα ειδικοτήτων όπως ΠΕ ή ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ, ΤΕ ή ΔΕ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ , ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΕ , ΔΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ αλλά και άλλες εκατοντάδες ειδικότητες.

Δείτε το αρχείο με την επισυναπτόμενη απόφαση:

https://drive.google.com/file/d/0BxCXgqGaKHJkSldmdHZBOElOMUk/view

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/40918/pano-apo-1-000-proslipseis-se-dimous-tis-xoras-mexri-kai-gia-ena-xrono

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top