0

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γιώργος Παυλίδης στους αθλητές μας από την Αλεξανδρούπολη, Σταμάτη Παπάζογλου και Βάϊο Πεταλούδη, που διακρίθηκαν στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics της Αμβέρσας, (9-12/9/2014) στο άθλημα της κολύμβησης.

«Μας κάνετε περήφανους για τις διακρίσεις σας, τους αγώνες σας αλλά και το ήθος και τη δύναμη της ψυχής σας. Οι επιτυχίες αυτές γνωρίζω καλά ότι κατακτήθηκαν με υπεράνθρωπες προσπάθειες και θυσίες από εσάς, τους προπονητές, το σύλλογο αλλά και την οικογένειά σας, και έχουν τεράστια σημασία για όλους μας, όταν αυτές κατακτώνται μέσα από δύσκολες συνθήκες και εμπόδια.

Θέλω να δηλώσω ότι η Περιφέρειά μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας, για να επιβραβεύει τις προσπάθειές σας με όποιο τρόπο είναι αυτό εφικτό. Καλή επιτυχία σε όλους σας τους αγώνες».

Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε αγωνιζόμενος στο άθλημα της κολύμβησης και συγκεκριμένα στα 25μ. «ύπτιο» ο Σταμάτης Παπάζογλου, ενώ στα 25μ. «ελεύθερο» πήρε την 7η θέση και ο Βαϊος Πεταλούδης έλαβε την 5η θέση στα δύο παραπάνω αγωνίσματα.

Οι δύο αθλητές συμμετείχαν με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ «Κότινος» που διατηρεί τμήμα των Special Olympics Hellas στην Αλεξανδρούπολη και συνοδευόντουσαν από την προπονήτριά τους κα Δάφνη Δεληγιάννη.

http://ipatrida.gr/?p=21642


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top