0

Ελληνικές και διεθνείς γεύσεις, έδωσαν το άρωμά τους στην εκδήλωση της Ένωσης Κυριών Δράμας “Ελληνική και Διεθνής Κουζίνα 2014”, που έγινε την Δευτέρα, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο και έχει γίνει πλέον γαστρονομικός θεσμός. Η εκδήλωση, διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας στο πλαίσιο του 37ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Ελληνικά και διεθνή πιάτα φτιαγμένα με μεράκι, κέφι και φαντασία, ικανοποίησαν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Χαιρετίζοντας η πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, τόνισε την αξία και την σημασία της γιορτής. Μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας κλείνει αισίως τα 37 του χρόνια. Τον τελευταίο καιρό, γίνεται προσπάθεια από τον Δήμο Δράμας να ανοίξει την μεγάλη αγκαλιά του Φεστιβάλ για όλο τον κόσμο. Να γίνει υπόθεση όλων των Δραμινών  και όχι μόνο των  μικρομηκάδων.

Είναι μια μεγάλη γιορτή, στην οποία πρέπει να συμμετέχουμε όλοι. Αυτόν ακριβώς τον σκοπό υπηρετούμε σήμερα εμείς εδώ. Να μάθει ο κόσμος για τον θεσμό αυτό, να τον αγαπήσει και να κατακλύσει την κινηματογραφική αίθουσα στα Ολύμπια και στο Δημοτικό Ωδείο».

Παίρνοντας τον λόγο, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος εξήρε το έργο που πραγματοποιείται στην Φιλόπτωχο, ενώ δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο της.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, το οποίο κατέκλυσε τον χώρο μεταξύ του Δημοτικού Ωδείου και του Δημαρχείου.

http://www.proinos-typos.gr/gr/2011-12-01-09-02-05/9260-2014-09-18-05-05-19.html


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top