0

Πρόστιμο 57 χιλιάδων ευρώ επέβαλλε η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στον Δήμο Αλεξανδρούπολης γιατί έπαιρνε παράνομα υλικά (χαλίκια) από αυτοσχέδιο λατομείο στην Βιομηχανική περιοχή του Άβαντα !!!

Μία υπόθεση που συνέβη τον περασμένο Μάιο όταν συνελήφθη φορτηγό του Δήμου Αλεξανδρούπολης, να παίρνει από ιδιωτική έκταση τα υλικά, χωρίς να υπάρχει καμία άδεια. Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος , αλλά και της Επιθεώρησης Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος μετέβη στην περιοχή και διαπίστωσε ότι έχουν εξορυχτεί χιλιάδες κυβικά υλικών, παράνομα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ιδιαίτερα σοβαρή αφού, μετά τους ιδιώτες που λαμβάνουν υλικά λατομεία από διάφορες παράνομες θέσεις και ένας Δήμος κάνει το ίδιο, με παράνομο τρόπο.

Κατά της απόφασης ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει την δυνατότητα να καταθέσει ένσταση μέσα σε 60 ημέρες όπως αναφέρεται και στην αναρτημένη απόφαση στη Διαύγεια  (Ω1ΦΣ7ΛΒ-8ΗΟ).

Έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον να ενημερωθούν όλοι, σε ποιον ανήκει η συγκεκριμένη έκταση… αλλά και ποιος έδωσε τις εντολές για την συγκεκριμένη δραστηριότητα του Δήμου.

http://www.faros24.gr/topiki-autodioikisi/prostimo-57-xiliadon-eiro-sto-dimo-aleksandroupolis-gia-paranomo-latomeio.html


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top