0

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και σε τοπικό επίπεδο δυο διαφορετικά κανάλια τους διεκδικούν...

Κώστας Γκουντούλας και Κώστας Αδαλής συνέθεσαν πέρυσι ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο το οποίο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της TVS είχε εβδομαδιαίο ραντεβού με το αθλητικό κοινό της περιοχής ενημερώνοντας με εγκυρότητα για τα πάσης φύσεως αθλητικά δρώμενα. Φέτος οι δυο συμπαρουσιαστές σε συνδυασμό με τους συνεργάτες τους στο κορυφαίο τοπικό αθλητικό portal serressport, Βασίλη Πολίτη και Γιάννη Αναγνωστόπουλο βρίσκονται σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης. Το κουαρτέτο είναι αχώριστο και μπορεί μπροστά από τα φώτα να μην πρόκειται να εμφανιστούν άπαντες όμως είναι σίγουρο πως η προσπάθειά τους θα είναι κοινή αφού ως γνωστόν «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

Αυτή την περίοδο υπάρχουν σύμφωνα με αποκλειστικές μας  συζητήσεις με 2 από τα 3 κανάλια που εδρεύουν στις Σέρρες ενώ φέτος είναι δεδομένο ότι το κανάλι του site στο ΥοuTube θα φιλοξενεί την εκπομπή καθώς επίσης και άλλου είδους αθλητικά βίντεο! Ίσως μάλιστα να γίνεται και live streaming μετάδοση αφού καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση! Για ότι προκύψεις τις αμέσως προσεχείς μέρες θα ενημερωθείτε μέσα από νέο ρεπορτάζ.

http://www.serraikanea.gr/athlitika/item/12865-mono-sta-serraikanea-4-serraioi-dimosiografoi-se-anazitisi-tileoptikis-stegis.html



Next
Νεότερη ανάρτηση
Previous
This is the last post.

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top