0

- Από τον Φάρο της Αλεξανδρούπολης ως τα ορεινά της Δράμας...

- Από τα Θέρμα της Σαμοθράκης ως την Γκιόλα της Θάσου και από τα Κόκκινα Βράχια της Αλεξανδρούπολης ως τους Αμμόλοφους της Καβάλας...

- Από το Κάστρο του Διδυμοτείχου και την μοναστική πολιτεία του Παπικίου Ορους ως το Κάστρο της Καβάλας...

- Αλλά και από την γειτονική Ανδριανούπολη και τις νότιες περιοχές της Βουλγαρίας ως το βόρειο Αιγαίο και την Λήμνο...

Μία περιοχή, ένας λαός, μία ποικιλόμορφη όσο και ομοιόμορφη εικόνα από άκρη ως άκρη, ένας τρόπος ζωής, μία ενιαία κοινωνική και πολιτική καθημερινότητα!

Αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε τον τόπο μας αξιοποιώντας το πλέον σύγχρονο "όχημα": την αστείρευτη πηγή γνώσης και πληροφόρησης που λέγεται διαδίκτυο! Ετσι, σε καθημερινή βάση ενημερωνόμαστε για ότι νέο αφορά στην περιοχή μας και παρουσιάζουμε επιλεγμένους συνδέσμους για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία όσων ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται την περιοχή μας.

Τοπική επικαιρότητα από τους 5 νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Δράμας - Καβάλας - Ξάνθης - Ροδόπης - Εβρου) αλλά και τις τριγύρω γειτονικές περιοχές της Περιφέρειας (τουρκική πλευρά της Θράκης, νότιες περιοχές της Βουλγαρίας, κεντρική Μακεδονία και βόρειο Αιγαίο), σημαντικά νέα που αφορούν συνολικά σε όλη την ευρύτερη Περιφέρεια αλλά και ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ότι νεότερο αφορά σε ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες νέους συμπολίτες μας, στην αγορά εργασίας, άρθρα με σημαντικές πληροφορίες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και παρασκήνια όπως και μία Γκαλερύ φωτογραφιών ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τον τόπο μας. Αυτό είναι το Perifereiaka.gr: ένας δικτυακός τόπος για να ξεκινά κανείς την ημέρα του με σφαιρική ενημέρωση και γνώση!

Ταυτόχρονα με όλα αυτά δημιουργήσαμε έναν μικρό πληροφοριακό τοπικό οδηγό με χρήσιμες τοπικές πληροφορίες, συνδέσμους διαδικτύου και χρήσιμα τηλέφωνα για τους 5 νομούς της Περιφέρειας ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να βρίσκει εύκολα και γρήγορα βασικές πληροφορίες για τα ζητήματα που του απασχολούν.

Συνδεθείτε μαζί μας μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικών δικτύων για άμεση ενημέρωση και επαφή αλλά και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή σχολιασμό, ιδέες και παρατηρήσεις σχετικά με το έργο μας!

Ηδη από τις πρώτες ημέρες της δοκιμαστικής μας λειτουργίας η ανταπόκρισή σας ήταν ενθουσιώδης, γεγονός που μας δίνει κουράγιο για την συνέχεια. Ελάτε μαζί μας για να εξερευνήσουμε τις ομορφιές της περιοχής και να γίνουμε όλοι μία μεγάλη παρέα!


- Perifereiaka.gr -


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top