0

Άλλο ένα παράδειγμα που καλό είναι να κρατάμε γιατί αυτά αποτελούν διδαχές μήπως μπορέσουμε μετά από το σαρωτικό έτος που έρχεται να βελτιώσουμε το πολιτικό μας σύστημα.

Η Νικόλ Μαλλιωτάκη (ΝΥ) είναι με τους Ρεπουμπλικάνους. Κατά την πολύ κρίσιμη προχθεσινή ψηφοφορία της τροπολογίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων, τα έβαλε με τον προϊστάμενό της, ο οποίος επιθυμούσε το μπλοκάρισμα της τροπολογίας. Τα έβαλε επίσης με τον υπεύθυνο των Ρεπουμπλικάνων για τα ψηφίσματα στα σώματα του Κογκρέσου. Η Μαλλιωτάκη είναι σχετικά νέα και έβαλε στοπ σε συναδέλφους της πολύπειρους από το να πιέζουν τελευταία στιγμή για ψήφους υπέρ της Τουρκίας. Αυτοί τελικά το δέχτηκαν.

Στην Ελλάδα αυτό, πώς μπορεί να γίνει; Πώς μπορεί προϊστάμενος με μεγαλύτερη πείρα να ζητήσει συγγνώμη σε μια νέα Βουλευτή; Στην Ελλάδα, υπάρχει περίπτωση ένας Έλληνας να κάνει αυτό που έκανε η Μαλλιωτάκη η οποία θα είχε πενήντα λόγους να μην της καίγεται καρφί και να κοιτάει την αναρρίχησή της;

Το πολιτικό μας σύστημα είναι τόσο άρρωστο όσο είναι και η κοινωνία μας και πολλά ΜΜΕ κτλ. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο δεν θα μπορούσαν να μάχονται για το καλό της χώρας, αλλά και περίμεναν με άρρωστη χαιρεκακία να μην περάσει η τροπολογία. Και επειδή η αρρώστια τους έχει τυφλώσει και τους έχει κάνει άκαμπτους, συνεχίζουν να αποδεικνύουν οτι αν δεν καθαρίσουμε με το χέρι του Θεού με κάποιον τρόπο εδώ πέρα, δεν υπάρχει πραγματική σωτηρία.

Αλέξανδρος Δρίβας: Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο Ηγεσίας & Ελληνική Εταιρεία για την Διατήρηση της Ελληνικής Κληρονομιάς

Νικόλ Μαλλιωτάκη:

https://malliotakis.house.gov

https://nicolemalliotakis.com

https://en.wikipedia.org/wiki/Nicole_Malliotakis

https://www.facebook.com/RepMalliotakis

https://www.facebook.com/NMalliotakis

https://www.instagram.com/nmalliotakis

https://twitter.com/repmalliotakis

https://twitter.com/NMalliotakis

https://www.congress.gov/member/nicole-malliotakis/M000317


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top