0

Την εφαρμογή εκπτωτικής πολιτικής για τους χρήστες της Εγνατίας οδού, μέσω της χρήσης συνδρομητικής κάρτας προωθεί η Εγνατία Οδός ΑΕ.

Ανάλογα με τη χρήση του πανευρωπαϊκού οδικού άξονα, αλλά και πληθώρα άλλων παραμέτρων, θα πληρώνεται από τον χρήστη διαφορετικό αντίτιμο στα διόδια. «Θα είμαστε έτοιμοι σε περίπου δύο μήνες ώστε να θέσουμε το σύστημα σε εφαρμογή», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κουτσούκος, διευθυντής υποστήριξης, ανάπτυξης και εκμετάλλευσης της Εγνατία Οδός ΑΕ.

Στην ουσία επιχειρείται να δημιουργηθούν μια σειρά από διαφορετικά και ευέλικτα, «πακέτα» αντιτίμου διέλευσης διοδίων, ώστε να γίνει πιο ελκυστική η χρήση της Εγνατίας από τους οδηγούς και ταυτόχρονα πιο δίκαιη ως προς το κόστος.

Έτσι, άλλο ποσό θα πληρώνει όποιος χρησιμοποιεί, καθημερινά,  την Εγνατία οδό, όποιος κινείται μόνον εντός των ορίων του νομού, οι επαγγελματίες οδηγοί και ούτω καθ’ εξής σε πληθώρα συνδυασμών.

http://www.antenna.gr/news/LocalNews/article/318832/syndromitiki-karta-gia-toys-xristes-tis-egnatias


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top