0

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γιώργος Παυλίδης συγκάλεσε σύσκεψη με θέμα την τουριστική προβολή της ΠΑΜ-Θ, την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014, ενόψει των δύο τουριστικών εκθέσεων στις οποίες θα λάβει μέρος η Περιφέρεια στα μέσα Νοεμβρίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, η Εκτελεστική Γραμματέας κα. Ζωή Κοσμίδου καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Περιφερειάρχης θέλοντας να δώσει το στίγμα της νέας πολιτικής τόνισε: «τοποθετούμε στον πυρήνα του στρατηγικού μας αναπτυξιακού σχεδιασμού ενδυναμωμένο τόσο τον 12μηνο τουρισμό όσο και τον μαζικό και όλες τις εναλλακτικές μορφές του, στο σύνολο της περιοχής μας με διακριτούς τους επιμέρους προορισμούς,. Πυλώνες αυτής της στόχευσης θα είναι το ευρύ άθικτο περιβάλλον μας, το πολιτισμικό μας υπόβαθρο αλλά και το γεγονός ότι είμαστε φυσική έξοδος και η κοντινότερη καλύτερη θάλασσα διακοπών, στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, για 50.000.000 κατοίκους της Βαλκανικής, της Ευρώπης και όχι μόνον, οι οποίοι κατοικούν έξω από τα όριά μας σε απόσταση 4-5 ωρών οδικής διαδρομής».

Οι εκθέσεις που θα πάρει μέρος η Περιφέρεια ΑΜ-Θ είναι: η Philoxenia στη Θεσσαλονίκη από 13 έως 16 Νοεμβρίου 2014, και η 32η TTR στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας την ίδια περίοδο.

Για την καλύτερη εκπροσώπηση της Περιφέρειας καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τους ιδιώτες να αποστείλουν έγκαιρα πληροφοριακό υλικό. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά μπορείτε ν΄ απευθύνεστε στην Ευγενία Εξακοΐδου τηλ. 2531352150, Γιώργο Παναγόπουλο τηλ. 2551350573 και στον Χαράλαμπο Ευστρατίου τηλ 2541350221.

http://dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=19181


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top