0

Η διαδικασία ανεύρεσης των πραγματικών χιλιομέτρων σε ένα αυτοκίνητο μπορεί να επιτευχθεί σε λίγα μόλις λεπτά ενώ σε δύσκολες περιπτώσεις μπορεί να ανακαλυφθεί σε λίγες ημέρες.

Ειδικότερα όλα τα αυτοκίνητα πλέον διαθέτουν εγκεφάλους οι οποίοι συνδέονται σε υπολογιστές με ειδικό λογισμικό που έχουν τα εξουσιοδοτημένα ή ειδικευμένα συνεργεία.

Οι επιτήδειοι συνήθως γυρίζουν τα χιλιόμετρα μόνο στη βασική μονάδα του εγκεφάλου ξεχνώντας να πραγματοποιήσουν την ίδια ακριβώς εντολή και στα υπόλοιπα υπομέρους «εγκεφαλάκια» που υπάρχουν διάσπαρτα στο αυτοκίνητο. Οι ειδικοί γνωρίζουν πως τα χιλιόμετρα πέραν της βασικής μονάδας μπορούν να τα ανακαλύψουν στον αισθητήρα ABS, στο ESP μέχρι και στον αισθητήρα πίεσης ελαστικών!

Πέραν των ηλεκτρονικών συστημάτων που μπορεί κανείς να βρει τα πραγματικά διανυθέντα χιλιόμετρα υπάρχουν και έγγραφα όπως το Πιστοποιητικό Ταξινόμησης που βρίσκεται στο Τελωνείο, το Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης ενώ πλέον με τη χρήση του Internet μπορεί  κανείς πολύ εύκολα να επικοινωνήσει με το κράτος-μέλος που κυκλοφορούσε το όχημά του και να ανακαλύψει μέσω της βάσης δεδομένων των ΚΤΕΟ πότε έγιναν οι έλεγχοι και πόσα χιλιόμετρα είχε διανύσει το όχημα κατά τον έλεγχο.

Σε περίπτωση που το όχημα είναι εγχώριο μεταχειρισμένο και όχι εισαγόμενο τότε πολύ εύκολα μπορεί ο ιδιοκτήτης του να μεταβεί στο υπουργείο ή στις Διευθύνσεις Μεταφορών και να απαιτήσουν την εκτύπωση όλων των ελέγχων που έχουν πραγματοποιηθεί στα ΚΤΕΟ!

‘Οσον αφορά στα Book Service καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί καθώς υπάρχουν «καλοθελητές» που εκτυπώνουν ότι επιθυμεί να αναγράφει ο έμπορος…

Δείτε και ένα σχετικό video πόσο εύκολα γυρίζονται τα χιλιόμετρα με τη χρήση ειδικών συσκευών που προσαρμόζονται σε όλα τα αυτοκίνητα:



http://www.enikonomia.gr/auto/50266,Anakalyye-pws-to-IX-toy-exei-gyrismena-xiliometra-kai-o-emporos-ton-apeilhse.html


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top