0
Άδειο το περίπτερο, χωρίς παρουσία επιχειρήσεων!

Ενώ ήταν γνωστό ότι τα επιμελητήρια θα έχουν παρουσία και θα φιλοξενήσουν τους επιχειρηματίες της περιοχής, αποφάσισαν στην Περιφέρεια, το καλοκαίρι, με εισήγηση του αρμόδιου θεματικού αντιπεριφερειάρχη κου Κ. Αντωνιάδη, την επανεμφάνιση της ΠΑΜΘ στην 82η ΔΕΘ!

Στην Περιφέρεια ΑΜΘ μάλλον έχουν ολοκληρώσει τα επείγοντα έργα και δεν είχαν τι να κάνουν 24.000 ευρώ. Παράλληλα επειδή τους περίσσευαν αλλά 4.000 ευρώ αποφάσισαν να συμμετάσχουν και σε μία άλλη έκθεση που θα γίνει στη Θεσ/νικη, επονομαζόμενη ως ‘’Πανκρήτια’’ !!! Είναι σαφώς πρωτοποριακό και ρηξικέλευθο να προωθείς σε έκθεση για την Κρήτη τα προϊόντα της ΑΜΘ. Δυστυχώς θα ήταν για γέλια αλλά μάλλον είναι περισσότερο για κλάματα η έλλειψη σεβασμού στα χρήματα που διαχειρίζονται.

Η παρουσία της ΠΑΜΘ με δικό της περίπτερο τραγική. Χωρίς στόχευση, χωρίς παρουσία επιχειρήσεων (αφού όλες ήταν στα περίπτερα των επιμελητηρίων τους), χωρίς παρουσία πολιτικής ηγεσίας και με υπαλλήλους που μάλλον παρεξήγησαν τις προθέσεις του Περιφερειάρχη και εμφανίστηκαν με βερμούδες και μπλουζάκια να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια τους!!!

Σε δημόσια επίσημη παρουσία, κάποιος θα έπρεπε να τους εξηγήσει το τι εκπροσωπούν, το ρόλο τους και τον κώδικα εμφάνισης και συμπεριφοράς που θα έπρεπε να τηρούν. Φυσικά δεν πρέπει να τους αδικούμε όταν όπως λέει ο λαός ‘’το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει’’ και εκεί είναι το πρόβλημα. Μάλλον νόμισαν ότι τους έστειλαν για διακοπές.


Μετά από τα παραπάνω και όπως ήταν φυσικό η επισκεψιμότητα του κοινού στο αδιάφορο περίπτερο, απολύτως περιορισμένη, για συναντήσεις ουσίας ούτε λόγος φυσικά. Κατά τη διάρκεια της εκθέσεως άφαντος ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης κος Κ. Αντωνιάδης, στο περίπτερο του Υπουργείου Τουρισμού την Υπουργό συνάντησε υπάλληλος της ΠΑΜΘ απόντος του κου θεματικού. Ακόμη αναζητείται ο χώρος που δόθηκε η συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη κου Χρ. Μέτιου, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση συμμετοχής της Περιφέρειας ΑΜΘ για τη συμμετοχή της στη ΔΕΘ. Πάλι δεν μάθαμε τα σημαντικά αλλά υπάρχει χρόνος.

Η επίσκεψη των Περιφερειακών αρχόντων μας στο αξίας 24.000 ευρώ περίπτερο τους, ίσως γίνει για λίγα λεπτά μάλλον το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της επίσκεψης του κου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, αν τους μείνει χρόνος.

Κρίμα για τον τόπο αλλά και για τη διάθεση να δαπανήσουν 24.000 ευρώ για μία ανούσια παρουσία χωρίς καμία οργάνωση, προετοιμασία και ουσιαστική στόχευση. Τα δείγματα γραφής πράξεων του Κου Μέτιου ή του κου Αντωνιάδη ή και των δύο, δεν ξέρουμε ποιανού ήταν η επιθυμία συμμετοχής, έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε ότι θα τα πληρώσουμε ακριβά και αποτέλεσμα δεν θα δούμε.

Η φωτογραφία από το περίφημο Facebook στο οποίο αναρτήθηκε με περισσή υπερηφάνεια.

Συγχαρητήρια και του χρόνου!

(Πολίτες με συνείδηση ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ)

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top